IZJAVA O ODGOVORNOSTI


Opozorilo: Delavnice in svetovanja ne izvajam kot zdravstveno storitev, ampak kot delavnice in svetovanja duhovne in osebne rasti. Različne oblike svetovanja in izobraževanja, ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. Izvajam različna predavanja in svetovanja, ki v nobeni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujam kot oseba, ki sem se izobraževala pri različnih avtorjih in programih po vsem svetu in želim svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne strani www.kreacijesvetlobe.si ponujam predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij, kar pa v nobeni meri ni zdraviteljstvo. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma, ali so moja izobraževanja oziroma svetovanja primerna za vas oziroma nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), svetujem, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na moje izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Splošni pogoji in pravila spletne strani www.kreacijesvetlobe.si
Ob naročilu izdelka ali ob prijavi na dogodek se uporabnik zavezuje, da se strinja z vsemi splošnimi pravili in pogoji uporabe spletnih vsebin te spletne strani in naših storitev. Vsakič, ko se prijavite na to spletno stran, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami, ki se nahajajo v naših pravilih in pogojih uporabe, in jih tudi sprejemate.
SPLOŠNE DOLOČBE

Način plačila


Naročene izdelke lahko plačate po predračunu ali z gotovino.
Naročene izdelke pošljem brez stroškov poštnine.
Če se odločite za plačilo po predračunu, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljem predračun z vsemi podatki za nakazilo.
Naročene izdelke vam odpošljem po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo me o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.
Stroški pakiranja in embalaže so za kupca brezplačni.

Dostava


Naročene izdelke praviloma odpošljem v roku treh dni od prejema plačila, če pa je izdelava po naročilu pa se dogovorimo za predvideni rok dostave.
Ko vam izdelke odpošljem, vas o tem obvestimo na elektronski naslov. Pošiljko boste prejeli v največ treh delovnih dneh.

Cene


Cene izdelkov so v evrih brez DDV-ja in predstavljajo končno ceno izdelka (nisem davčni zavezanec) in veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika. Originalen račun prejmete po pošti, skupaj z naročenim izdelkom/izdelki ali v e-obliki po e-pošti.

Pravice potrošnikov


Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.
Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga. Izdelek pošljite po pošti na naslov Anamarija Kovačič, Prapetno 20a, 5220 Tolmin. Prejete izdelke morate vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini v 15-ih dneh po tem, ko ste me obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.
Kupec pri vračilu izdelkov stroške pošiljanja krije sam, razen v primeru, če je ugotovljena napaka pri pošiljki ali izdelku z naše strani. Prosimo Vas, da me o vračilu izdelkov predčasno obvestite na el. Naslov: anamarija@kreacijesvetlobe.si Dogovorili se bomo za menjavo izdelka ali za vračilo kupnine (najkasneje v 15 dneh od dneva vrnitve blaga).
Pritožbe in reklamacije sprejemam elektronsko ali po navadni pošti.

Varnost


S.p. Anamarija Kovačič se obvezujem, da bom varovala vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Prejete podatke uporabljamo za nemoten potek naročil.
V primeru težav ali dodatnih vprašanj mi pišite na naš elektronski naslov: anamarija@kreacijesvetlobe.si

Spremembe določil


KreacijeSvetlobe.si si pridržuje pravico občasnih sprememb teh pogojev in pravil. Vsaka sprememba postane veljavna od trenutka, ko je objavljena na tej spletni strani, razen če ni drugače posebej določeno.

kreacije svetlobe